De Flummels (2021)

Trailer van De Flummelshttps://img.youtube.com/vi/Q8luCJR52sU/0.jpg2021-09-19T03:15:29+02:00Trailer van De Flummels

Op de de Galapagoseilanden in 1835 leven de Flummels Ed en zijn zus Bo; pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere Flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat Flummels ondertussen uitgestorven zijn.

details De Flummels

2GAIMDb 5.310689 84 minuten

recensies De Flummels

De Volkskrant
De Flummels poster van De Flummels cast & crew

kijkwijzer De Flummels

2GA

IMDb De Flummels

IMDb 5.310689

cast & crew De Flummels

regisseur

David Silverman

stemmen

Birgit Schuurman, Bo Beljaars, André Dongelmans en Joost Bouhof

distributeur

Independent Films

details De Flummels

in première op

07-07-2021

genres

animatie en familiefilm

jaar

2021

speelduur

84 minuten

Deze week zijn er voor De Flummels geen voorstellingen in Hoogeveen

Dit is de bioscoopagenda van de film De Flummels.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Flummels. Hier zie je waar en wanneer De Flummels in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Flummels uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Flummels wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Flummels draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Flummels wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Breda, Tilburg, Utrecht, Den Bosch, Amersfoort, Groningen, Leidschendam, Schiedam, Haarlem, Den Haag, Arnhem, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Rotterdam, Hellevoetsluis, Eindhoven, Weert, Helmond, Delft, Nijmegen, Leiden, Ede, Enschede, Sneek, Drachten, Alblasserdam, Spijkenisse, Uden, Houten, Veghel, Veldhoven, Leeuwarden, Dordrecht, Alkmaar, Kerkrade, Hoorn, Alphen a/d Rijn en Hoofddorp

De film De Flummels draait in deze bioscopen: CineLounge, Cinema Gold, CineSneek, De Bios Drachten, FC Hyena, Gotcha! Cinema, Het Ketelhuis, Industry Bioscoop, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Landvast, Lido, Pathé Amersfoort, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zwolle, Take Ten, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Tivoli Theater, Vue Alkmaar, Vue Alphen a/d Rijn, Vue Amersfoort, Vue Den Bosch, Vue Hoorn en Vue Kerkrade

De recensies van de film De Flummels staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film De Flummels wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Flummels!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Flummels, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Flummels kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Flummels verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Flummels. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Flummels wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Flummels en de regisseur van de film De Flummels worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.