De Expeditie van Familie Vos (2020)

Trailer van De Expeditie van Familie Voshttps://img.youtube.com/vi/fqVMnlsDwcQ/0.jpg2021-09-13T03:47:58+02:00Trailer van De Expeditie van Familie Vos

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste puzzeltocht voor hem achter heeft gelaten. Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt.

details De Expeditie van Familie Vos

1IMDb 6.61059 72 minuten

kijk De Expeditie van Familie Vos online

iTunes Ziggo On Demand MeJane Pathe Thuis
De Expeditie van Familie Vos poster van De Expeditie van Familie Vos cast & crew

kijkwijzer De Expeditie van Familie Vos

1

IMDb De Expeditie van Familie Vos

IMDb 6.61059

cast & crew De Expeditie van Familie Vos

regisseur

Bob Wilbers

acteurs

Raymonde de Kuyper, Anna Drijver, Fockeline Ouwerkerk, Levi Otto en Frederik Brom

details De Expeditie van Familie Vos

genres

familiefilm en avontuur

jaar

2020

speelduur

72 minuten

Deze week zijn er voor De Expeditie van Familie Vos geen voorstellingen in Rotterdam

De Expeditie van Familie Vos draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Expeditie van Familie Vos.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Expeditie van Familie Vos. Hier zie je waar en wanneer De Expeditie van Familie Vos in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Expeditie van Familie Vos uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Expeditie van Familie Vos wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Expeditie van Familie Vos draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Expeditie van Familie Vos wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Expeditie van Familie Vos draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Expeditie van Familie Vos staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Expeditie van Familie Vos wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Expeditie van Familie Vos!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Expeditie van Familie Vos, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Expeditie van Familie Vos kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Expeditie van Familie Vos verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Expeditie van Familie Vos. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Expeditie van Familie Vos wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Expeditie van Familie Vos en de regisseur van de film De Expeditie van Familie Vos worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.