De Dick Maas Methode (2020)

Documentaire over de Nederlandse regisseur Dick Maas bekend van De Lift, Flodder en Prooi. Met ongelimiteerde budgetten en on-Nederlandse stunts en special effects heeft Dick Maas de Nederlandse film naar een ander niveau getild. Samen met Dick Maas en andere filmmakers en acteurs wordt teruggeblikt op een unieke periode uit de Nederlandse filmgeschiedenis.

details

6GATIMDb 7.510 97 minuten

recensies De Dick Maas Methode

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
De Dick Maas Methode poster van De Dick Maas Methode cast & crew

kijkwijzer De Dick Maas Methode

6GAT

IMDb De Dick Maas Methode

IMDb 7.510

cast & crew De Dick Maas Methode

regisseur

Jeffrey de Vore

acteurs

Dick Maas, Huub Stapel, Tatjana Šimić, Nelly Frijda en Pierre Bokma

producenten

Jan Doense en Tamara Vosmaer

distributeur

WW Entertainment

details De Dick Maas Methode

in première op

01-10-2020

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Deze week zijn er voor De Dick Maas Methode geen voorstellingen in Amersfoort

Dit is de bioscoopagenda van de film De Dick Maas Methode.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Dick Maas Methode. Hier zie je waar en wanneer De Dick Maas Methode in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Dick Maas Methode uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Dick Maas Methode wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Dick Maas Methode draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Dick Maas Methode wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Groningen en Heerlen

De film De Dick Maas Methode draait in deze bioscopen: EYE, Filmhuis De Spiegel en Forum Groningen

De recensies van de film De Dick Maas Methode staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De Dick Maas Methode wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Dick Maas Methode!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Dick Maas Methode, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Dick Maas Methode kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Dick Maas Methode verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Dick Maas Methode. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Dick Maas Methode wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Dick Maas Methode en de regisseur van de film De Dick Maas Methode worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.