De Club van Lelijke Kinderen (2018)

Paul, een elfjarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president.

details

9ATIMDb 6.910 95 minuten

recensies De Club van Lelijke Kinderen

De Volkskrant Trouw

kijk De Club van Lelijke Kinderen online

Pathe Thuis
De Club van Lelijke Kinderen poster van De Club van Lelijke Kinderen cast & crew

kijkwijzer De Club van Lelijke Kinderen

9AT

IMDb De Club van Lelijke Kinderen

IMDb 6.910

cast & crew De Club van Lelijke Kinderen

regisseur

Jonathan Elbers

acteurs

Sem Hulsmann, Maan de Steenwinkel, Narek Awanesyan, Faye Kimmijser, Jeroen van Koningsbrugge, Jelka van Houten, Roeland Fernhout, Georgina Verbaan, Katja Schuurman en Edwin Jonker

scenario

distributeur

Independent Films

details De Club van Lelijke Kinderen

in première op

09-10-2019

genre

familiefilm

jaar

2018

speelduur

95 minuten

Deze week zijn er voor De Club van Lelijke Kinderen geen voorstellingen in Amsterdam

De Club van Lelijke Kinderen draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Club van Lelijke Kinderen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Club van Lelijke Kinderen. Hier zie je waar en wanneer De Club van Lelijke Kinderen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Club van Lelijke Kinderen uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Club van Lelijke Kinderen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Club van Lelijke Kinderen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Club van Lelijke Kinderen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Club van Lelijke Kinderen draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Club van Lelijke Kinderen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film De Club van Lelijke Kinderen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Club van Lelijke Kinderen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Club van Lelijke Kinderen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Club van Lelijke Kinderen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Club van Lelijke Kinderen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Club van Lelijke Kinderen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Club van Lelijke Kinderen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Club van Lelijke Kinderen en de regisseur van de film De Club van Lelijke Kinderen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.