De beroemde bereninvasie van Sicilië (2019)

Tonio, de zoon van berenkoning Léonce, wordt ontvoerd door jagers. Léonce besluit een zoektocht uit te zetten naar Tonio en treedt met zijn volk het land van de mensen binnen.

details

2GAIMDb 7.310 82 minuten

recensies De beroemde bereninvasie van Sicilië

De Filmkrant NRC

kijk De beroemde bereninvasie van Sicilië online

Pathe Thuis
De beroemde bereninvasie van Sicilië poster van De beroemde bereninvasie van Sicilië cast & crew

kijkwijzer De beroemde bereninvasie van Sicilië

2GA

IMDb De beroemde bereninvasie van Sicilië

IMDb 7.310

cast & crew De beroemde bereninvasie van Sicilië

regisseur

Lorenzo Mattotti

stemmen

Frank Hoelen, Ewout Eggink, Simon Zwiers, Martijn Claes, Canick Hermans en Dilara Horuz

distributeur

Cinéart Nederland

details De beroemde bereninvasie van Sicilië

in première op

18-12-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

82 minuten

De beroemde bereninvasie van Sicilië draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De beroemde bereninvasie van Sicilië.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De beroemde bereninvasie van Sicilië. Hier zie je waar en wanneer De beroemde bereninvasie van Sicilië in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De beroemde bereninvasie van Sicilië uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De beroemde bereninvasie van Sicilië wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De beroemde bereninvasie van Sicilië draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De beroemde bereninvasie van Sicilië wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De beroemde bereninvasie van Sicilië draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De beroemde bereninvasie van Sicilië staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De beroemde bereninvasie van Sicilië wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De beroemde bereninvasie van Sicilië!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De beroemde bereninvasie van Sicilië, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De beroemde bereninvasie van Sicilië kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De beroemde bereninvasie van Sicilië verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De beroemde bereninvasie van Sicilië. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De beroemde bereninvasie van Sicilië wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De beroemde bereninvasie van Sicilië en de regisseur van de film De beroemde bereninvasie van Sicilië worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.