De Aristokatten (NL) (1970)

Madame Bonfamille stelt bij haar notaris haar testament op. Haar butler Edgar hoopt op een groot deel van de erfenis. Tot zijn verbazing zal de gehele nalatenschap naar de katten van de overledene gaan. Vol jaloezie verzint Edgar een plan om het geld in handen te krijgen.

details

IMDb 7.110 78 minuten

kijk De Aristokatten (NL) online

Pathe Thuis
De Aristokatten (NL) poster van De Aristokatten (NL) cast & crew

IMDb De Aristokatten (NL)

IMDb 7.110

cast & crew De Aristokatten (NL)

regisseur

Wolfgang Reitherman

acteurs

Phil Harris, Eva Gabor, Sterling Holloway, Scatman Crothers, Paul Winchell, Lord Tim Hudson, Vito Scotti, Thurl Ravenscroft, Dean Clark, Liz English, Gary Dubin, Nancy Kulp, Pat Buttram, George Lindsey, Monica Evans, Carole Shelley, Charles Lane, Hermione Baddeley, Roddy Maude-Roxby, Bill Thompson, Ruth Buzzi, Robie Lester en Peter Renaday

details De Aristokatten (NL)

jaar

1970

taal

Nederlandse versie

speelduur

78 minuten

De Aristokatten (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Aristokatten (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Aristokatten (NL). Hier zie je waar en wanneer De Aristokatten (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Aristokatten (NL) uit 1970 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Aristokatten (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Aristokatten (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Aristokatten (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Aristokatten (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Aristokatten (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Aristokatten (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Aristokatten (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Aristokatten (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Aristokatten (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Aristokatten (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Aristokatten (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Aristokatten (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Aristokatten (NL) en de regisseur van de film De Aristokatten (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.