Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Daymohk (2019)

Documentaire over de Tsjetsjeense sterdanser en choreograaf Ramzan Achmadov en zijn dansgroep Daymohk. Ramzan en de groep hebben onderdak gekregen bij de huidige president van Tsjetsjenië, Kadyrov. De dreiging voor het opheffen van Daymohk en daarmee het uitsterven van de eeuwenoude volksdans zijn voorlopig even voorbij. Maar het offer is groot. Niet alleen heeft Ramzan zijn dochter Aminat moeten afstaan aan Kadyrov, die haar zijn derde echtgenoot maakte, ook de jonge dansers van de groep zijn privébezit van de president geworden.

details

1TIMDb 7.210 85 minuten

recensies Daymohk

De Filmkrant De Volkskrant
Daymohk poster van Daymohk cast & crew

kijkwijzer Daymohk

1T

IMDb Daymohk

IMDb 7.210

cast & crew Daymohk

regisseur

Masha Novikova

distributeur

Amstelfilm

details Daymohk

in première op

09-05-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

85 minuten

Daymohk draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Daymohk.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Daymohk. Hier zie je waar en wanneer Daymohk in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Daymohk uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Daymohk wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Daymohk draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Daymohk wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Daymohk draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Daymohk staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Daymohk wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Daymohk!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Daymohk, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Daymohk kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Daymohk verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Daymohk. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Daymohk wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Daymohk en de regisseur van de film Daymohk worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.