David Byrne's American Utopia (2020)

Trailer van David Byrne's American Utopiahttps://img.youtube.com/vi/OKSpv7lZo7M/0.jpg2021-09-20T15:09:18+02:00Trailer van David Byrne's American Utopia

Documentaire over het concert American Utopia van David Byrne dat vorig jaar Broadway verlichtte met Byrnes kenmerkende, ritmische nummers. Hij werkte hiervoor met een levendige, nieuwe band en dansers uit de hele wereld en transformeerde zijn muziek in een tegengif tegen de polarisatie in Amerika en de rest van de wereld. Spike Lee bracht het bijzondere theaterstuk naar het grote doek als een oproep om met elkaar te verbinden, ongelijkheid te bestrijden en om, bovenal, het leven te vieren.

details David Byrne's American Utopia

1TIMDb 8.2103616 105 minuten

recensies David Byrne's American Utopia

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk David Byrne's American Utopia online

Ziggo On Demand iTunes Pathe Thuis
David Byrne's American Utopia poster van David Byrne's American Utopia cast & crew

kijkwijzer David Byrne's American Utopia

1T

IMDb David Byrne's American Utopia

IMDb 8.2103616

cast & crew David Byrne's American Utopia

regisseur

Spike Lee

acteur

David Byrne

distributeur

Universal Pictures International

details David Byrne's American Utopia

in première op

22-02-2021

genres

documentaire en muziek

jaar

2020

speelduur

105 minuten

EYE

EYE

vandaag ma ...
morgen di ...
woensdag wo
21:45
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za
17:00
zondag zo ...

Dit is de bioscoopagenda van de film David Byrne's American Utopia.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film David Byrne's American Utopia. Hier zie je waar en wanneer David Byrne's American Utopia in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film David Byrne's American Utopia uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen David Byrne's American Utopia wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film David Byrne's American Utopia draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film David Byrne's American Utopia wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film David Byrne's American Utopia draait in deze bioscopen: EYE

De recensies van de film David Byrne's American Utopia staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film David Byrne's American Utopia wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film David Byrne's American Utopia!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film David Byrne's American Utopia, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film David Byrne's American Utopia kopen/reserveren.

De filmtijden van de film David Byrne's American Utopia verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film David Byrne's American Utopia. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film David Byrne's American Utopia wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film David Byrne's American Utopia en de regisseur van de film David Byrne's American Utopia worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.