Das Vorspiel (2019)

Anna is vioollerares en woont met puberzoon Jonas, die ook vioolles heeft op haar school, en man Philippe in Berlijn. Anna is veeleisend maar ook erg wispelturig in haar gedrag. Tegen alle adviezen in, neemt ze de leerling Alexander onder haar hoede om klaar te stomen voor een belangrijk examen. Daarbij geheel voorbijgaand aan Jonas, die ook toewerkt naar zijn examen, maar wiens hart eigenlijk meer bij ijshockey ligt.

details

4GIMDb 6.510 99 minuten

recensies Das Vorspiel

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Das Vorspiel online

Pathe Thuis
Das Vorspiel poster van Das Vorspiel cast & crew

kijkwijzer Das Vorspiel

4G

IMDb Das Vorspiel

IMDb 6.510

cast & crew Das Vorspiel

regisseur

Ina Weisse

acteurs

Nina Hoss, Simon Abkarian en Jens Albinus

scenario

producenten

Felix von Boehm en Pierre-Olivier Bardet

distributeur

Arti Film

details Das Vorspiel

in première op

04-06-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

99 minuten

Deze week zijn er voor Das Vorspiel geen voorstellingen in Den Haag

Das Vorspiel draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Das Vorspiel.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Das Vorspiel. Hier zie je waar en wanneer Das Vorspiel in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Das Vorspiel uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Das Vorspiel wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Das Vorspiel draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Das Vorspiel wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Das Vorspiel draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Das Vorspiel staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Das Vorspiel wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Das Vorspiel!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Das Vorspiel, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Das Vorspiel kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Das Vorspiel verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Das Vorspiel. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Das Vorspiel wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Das Vorspiel en de regisseur van de film Das Vorspiel worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.