Das Lehrerzimmer (2023)

Das Lehrerzimmer in de bioscoop

Das Lehrerzimmer is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

  over de film filmtrailer

  Dit is de bioscoopagenda van de film Das Lehrerzimmer.

  Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Das Lehrerzimmer. Hier zie je waar en wanneer Das Lehrerzimmer in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

  In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Das Lehrerzimmer uit 2023 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Das Lehrerzimmer wordt vertoond.

  Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Das Lehrerzimmer draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Das Lehrerzimmer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

  De film Das Lehrerzimmer draait in deze bioscopen:

  De recensies van de film Das Lehrerzimmer staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Das Lehrerzimmer wordt getoond.

  Bekijk ook de trailer van de film Das Lehrerzimmer!

  Als je kaartjes wilt kopen voor de film Das Lehrerzimmer, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Das Lehrerzimmer kopen/reserveren.

  De filmtijden van de film Das Lehrerzimmer verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

  Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Das Lehrerzimmer. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Das Lehrerzimmer wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Das Lehrerzimmer en de regisseur van de film Das Lehrerzimmer worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

  Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.