Cries and Whispers (1972)

Dit is de bioscoopagenda van de film Cries and Whispers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Cries and Whispers. Hier zie je waar en wanneer Cries and Whispers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Cries and Whispers uit 1972 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Cries and Whispers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Cries and Whispers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Cries and Whispers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Cries and Whispers draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Cries and Whispers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Cries and Whispers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Cries and Whispers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Cries and Whispers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Cries and Whispers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Cries and Whispers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Cries and Whispers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Cries and Whispers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Cries and Whispers en de regisseur van de film Cries and Whispers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.