Cowboys (2020)

Trailer van Cowboyshttps://img.youtube.com/vi/E3cDn4HmY70/0.jpg2021-09-19T03:14:52+02:00Trailer van Cowboys

De jonge transgender Joe is met zijn vader Troy op de vlucht voor zijn conservatieve moeder Sally in de wildernis van Montana. Troy en Joe hopen de Canadese grens te bereiken, maar de autoriteiten zitten hen op de hielen. Zij gaan uit van een ontvoering door Troy om voogdijredenen, maar de sympathieke detective Faith begrijpt al snel dat er meer aan de hand.

details Cowboys

4ATDIMDb 6.110927 83 minuten

recensies Cowboys

De Volkskrant

kijk Cowboys online

Pathe Thuis
Cowboys poster van Cowboys cast & crew

kijkwijzer Cowboys

4ATD

IMDb Cowboys

IMDb 6.110927

cast & crew Cowboys

regisseur

Anna Kerrigan

acteurs

Steve Zahn, Sasha Knight en Jillian Bell

distributeur

EYE Filmmuseum

details Cowboys

in première op

29-07-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

83 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Cowboys.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Cowboys. Hier zie je waar en wanneer Cowboys in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Cowboys uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Cowboys wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Cowboys draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Cowboys wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Zevenaar en Alphen a/d Rijn

De film Cowboys draait in deze bioscopen: EYE, Filmhuis Zevenaar en Parkvilla Filmhuis

De recensies van de film Cowboys staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Cowboys wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Cowboys!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Cowboys, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Cowboys kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Cowboys verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Cowboys. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Cowboys wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Cowboys en de regisseur van de film Cowboys worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.