Coup de foudre (1983)

Lena Weber, een Antwerpse jodin, ontsnapt in 1942 aan deportatie door op de valreep te trouwen met een ex-legionair. Tien jaar later, inmiddels een bourgeoise in Lyon en verwikkeld in een liefdeloos huwelijk, ontmoet ze de bohémienne Madeleine, die al even teleurgesteld is in haar huwelijk met een uitgebluste acteur. Tussen de twee vrouwen ontwikkelt zich een intense vriendschap, waarbinnen de erotische spanning voelbaar is. De beide echtgenoten kijken geërgerd toe.

Coup de foudre poster van Coup de foudre

beoordelingen Coup de foudre

IMDb 7.410

cast & crew Coup de foudre

regisseur

Diane Kurys

acteurs

Miou-Miou, Isabelle Huppert, Guy Marchand, Jean-Pierre Bacri, Robin Renucci, Patrick Bauchau, Jacques Alric, Jacqueline Doyen, Saga Blanchard, Guillaume Le Guellec, Christine Pascal, Corinne Anxionnaz, Jacques Blal, Bernard Cazassus, Gérard Chambre, Patricia Champane, François Cluzet, Jean-Claude de Goros, Norton de Matos, Anne Fabien, Frédéric Graziani, Dominique Lavanant, Denis Lavant, Anne Lévy, Catherine Margaillan, Sonia Pfirmann, Pascal Pistacio, Joseph Michael Roth, Serge Ruben en Nils Tavernier

details Coup de foudre

jaar

1983

speelduur

108 minuten

EYE

EYE

vandaag zo ...
morgen ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo 10:30
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
Dit is de biosagenda van de film Coup de foudre.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Coup de foudre getoond.

De je film Coup de foudre wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Coup de foudre draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Coup de foudre staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Coup de foudre!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Coup de foudre, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Coup de foudre verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Coup de foudre

De film Coup de foudre in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Coup de foudre, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.