Corpus Christi (2019)

De twintigjarige jeugddelinquent Daniel droomt van een carrière als priester; met zijn strafblad maakt hij echter geen kans. Tijdens werkverlof naar een houtzagerij zwenkt Daniel af naar de lokale kapel, waar hij per ongeluk wordt aangezien voor een jonge priester, die men op dat moment goed kan gebruiken. Als geestelijke betreedt Daniel, aanvankelijk huiverig, de kansel. Tot hij ontdekt dat hij charismatisch is en werkelijk iets kan betekenen voor deze geloofsgemeenschap die worstelt met een trauma.

details

6GTHIMDb 7.710 116 minuten

recensies Corpus Christi

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Corpus Christi online

Picl Pathe Thuis
Corpus Christi poster van Corpus Christi cast & crew

kijkwijzer Corpus Christi

6GTH

IMDb Corpus Christi

IMDb 7.710

cast & crew Corpus Christi

regisseur

Jan Komasa

acteurs

Eliza Rycembel, Bartosz Bielenia en Aleksandra Konieczna

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Corpus Christi

in première op

08-10-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

116 minuten

Corpus Christi draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Corpus Christi.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Corpus Christi. Hier zie je waar en wanneer Corpus Christi in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Corpus Christi uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Corpus Christi wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Corpus Christi draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Corpus Christi wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Corpus Christi draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Corpus Christi staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Corpus Christi wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Corpus Christi!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Corpus Christi, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Corpus Christi kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Corpus Christi verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Corpus Christi. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Corpus Christi wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Corpus Christi en de regisseur van de film Corpus Christi worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.