Come Away (2020)

Wanneer de oudste broer van Alice en Peter bij een tragisch ongeluk overlijdt, valt het eens zo hechte gezin uiteen van verdriet. De twee kinderen zetten alles op alles om zichzelf en hun moeder en vader weer gelukkig te maken. Om hun pijn te verzachten gaan de kinderen op in hun eigen fantasiewereld.

Come Away is het verhaal van de jonge Alice en Peter, en speelt zich af vóór Alice haar Wonderland vindt en Peter naar Neverland vertrekt.

details

3AIMDb 5.910 93 minuten

recensies Come Away

Trouw NRC
Come Away poster van Come Away cast & crew

kijkwijzer Come Away

3A

IMDb Come Away

IMDb 5.910

cast & crew Come Away

regisseur

Branda Chapman

acteurs

David Oyelowo, Angelina Jolie, Reece yates, Jordan Nash, Keira Chansa, Anna Chancellor en Michael Caine

scenario

distributeur

Dutch FilmWorks

details Come Away

in première op

10-12-2020

genre

fantasie

jaar

2020

speelduur

93 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Come Away.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Come Away. Hier zie je waar en wanneer Come Away in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Come Away uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Come Away wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Come Away draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Come Away wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Almkerk

De film Come Away draait in deze bioscopen: Service Bioscoop Hollywoud

De recensies van de film Come Away staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Come Away wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Come Away!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Come Away, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Come Away kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Come Away verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Come Away. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Come Away wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Come Away en de regisseur van de film Come Away worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.