Colette (2018)

Colette is een simpel plattelandsmeisje dat rond 1900 als jonge bruid van de beroemde, maar berooide schrijver Henri 'Willy' Gauthier-Villars haar entree maakt in de Parijse high society. Verveeld met haar nieuwe bestaan schrijft ze dagboeken vol met haar seksuele fantasieën, die uiteindelijk onder Willy’s naam gepubliceerd worden als de novellereeks Claudine. De sensuele verhalen zijn een hit, en Willy en Colette groeien uit tot het bekendste koppel van Frankrijk. Tot Willy haar op een dag verraadt.

details

4STIMDb 6.710 111 minuten

recensies Colette

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Colette online

Pathe Thuis
Colette poster van Colette cast & crew

kijkwijzer Colette

4ST

IMDb Colette

IMDb 6.710

cast & crew Colette

regisseur

Wash Westmoreland

acteurs

Keira Knightley, Eleanor Tomlinson, Fiona Shaw en Dominic West

distributeur

The Searchers

details Colette

in première op

20-12-2018

genres

drama en biografisch

jaar

2018

speelduur

111 minuten

Deze week zijn er voor Colette geen voorstellingen in Utrecht

Colette draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Colette.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Colette. Hier zie je waar en wanneer Colette in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Colette uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Colette wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Colette draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Colette wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Colette draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Colette staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Colette wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Colette!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Colette, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Colette kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Colette verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Colette. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Colette wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Colette en de regisseur van de film Colette worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.