Cold Case Hammarskjöld (2019)

Documentaire waarin de Deense regisseur Mads Brügger samen met privé detective Göran Bjorkdahl het mysterie rond de dood op Dag Hammarskjold probeert te ontrafelen. Hun speurtocht leidt hen naar een misdaad die veel gruwelijker is dan de moord op een VN-secretaris.

details

4ADIMDb 7.510 128 minuten

recensies Cold Case Hammarskjöld

De Filmkrant De Volkskrant De Groene Amsterdammer
Cold Case Hammarskjöld poster van Cold Case Hammarskjöld cast & crew

kijkwijzer Cold Case Hammarskjöld

4AD

IMDb Cold Case Hammarskjöld

IMDb 7.510

cast & crew Cold Case Hammarskjöld

regisseur

Mads Brügger

acteurs

Mads Brügger, Clarinah Mfengu, Saphir Wenzi Mabanza, U Thant, Göran Björkdahl, Mass, Dag Hammarskjöld, John F. Kennedy, Moise Tshombe, Hilding Björkdahl, Desmond Tutu, Margareth Ngulube, Abraham Kunda, John Ngongo, Custon Chipoya, Safeli Mulenga, Jacob Phiri, Salomon Mwanza, Neddy Banda, Walter Mutukwa, Charles Southall, Norman Kenward, Richard Goldstone, Stephen Sedley, De Wet Potgieter, Diane Maxwell, Ibrahim Karolia, Claude Newbury, René Goor, Tienie Groenewald, Henrik Larsen, Kerryn Macauley, Pierre Coppens, Marion Van Risseghem, Simon Hunt, Clive Jansen Van Vuuren, Robert Cedars, Alexander Jones, Karl Feil, Dagmar Feil en Fons Feyaerts

producenten

Peter Engel, Andreas Rocksén en Bjarte M. Tveit

distributeur

Cinema Delicatessen

details Cold Case Hammarskjöld

in première op

04-04-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

128 minuten

Cold Case Hammarskjöld draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Cold Case Hammarskjöld.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Cold Case Hammarskjöld. Hier zie je waar en wanneer Cold Case Hammarskjöld in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Cold Case Hammarskjöld uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Cold Case Hammarskjöld wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Cold Case Hammarskjöld draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Cold Case Hammarskjöld wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Cold Case Hammarskjöld draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Cold Case Hammarskjöld staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Cold Case Hammarskjöld wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Cold Case Hammarskjöld!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Cold Case Hammarskjöld, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Cold Case Hammarskjöld kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Cold Case Hammarskjöld verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Cold Case Hammarskjöld. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Cold Case Hammarskjöld wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Cold Case Hammarskjöld en de regisseur van de film Cold Case Hammarskjöld worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.