Clueless (1995)

De 16-jarige Cher is knap, rijk en slim. Wanneer er een nieuw meisje op school komt, besluit Cher haar te helpen bij haar integratie.

details

IMDb 6.810 97 minuten

kijk Clueless online

Pathe Thuis
Clueless poster van Clueless cast & crew

IMDb Clueless

IMDb 6.810

cast & crew Clueless

regisseur

Amy Heckerling

acteurs

Alicia Silverstone, Stacey Dash, Brittany Murphy, Paul Rudd, Donald Faison, Elisa Donovan, Breckin Meyer, Jeremy Sisto, Dan Hedaya, Aida Linares, Wallace Shawn, Twink Caplan, Justin Walker, Sabastian Rashidi, Herb Hall, Julie Brown, Susan Mohun, Nicole Bilderback, Ron Orbach, Sean Holland, Roger Kabler, Jace Alexander, Josh Lozoff, Carl Gottlieb, Joseph D. Reitman, Anthony Beninati, Micki Duran, Gregg Russell, Jermaine Montell, Danielle Eckert, Dicky Barrett, Marcello Bloisi, Christopher E. Cooper, Monica Eva Foster, Amy Heckerling, Michael Klesic, John Kricfalusi, Sam Macaroni, Craig Ponder, Bobbie Sunday Starr en Billy West

details Clueless

jaar

1995

speelduur

97 minuten

Deze week zijn er voor Clueless geen voorstellingen in Amsterdam

Clueless draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Clueless.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Clueless. Hier zie je waar en wanneer Clueless in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Clueless uit 1995 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Clueless wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Clueless draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Clueless wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Clueless draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Clueless staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Clueless wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Clueless!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Clueless, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Clueless kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Clueless verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Clueless. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Clueless wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Clueless en de regisseur van de film Clueless worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.