Clerks (1994)

Trailer van Clerkshttps://img.youtube.com/vi/Mlfn5n-E2WE/0.jpg2021-08-21T03:27:47+02:00Trailer van Clerks

'Slacker comedy' van Kevin Smith over de belevingswereld van twee kruideniersbedienden in New Jersey die gevatte, filosofisch getinte dialogen afleveren over vrouwen, seks, overspel en de wereld in het algemeen.

details Clerks

IMDb 7.710215765 90 minuten
Clerks poster van Clerks cast & crew

IMDb Clerks

IMDb 7.710215765

cast & crew Clerks

regisseur

Kevin Smith

acteurs

Brian O'Halloran, Jeff Anderson, Marilyn Ghigliotti, Lisa Spoonauer, Jason Mewes, Kevin Smith, Scott Mosier, Scott Schiaffo, Al Berkowitz, Walter Flanagan, Ed Hapstak, Lee Bendick, David Klein, Pattijean Csik, Ken Clark, Donna Jeanne, Virginia Smith, Betsy Broussard, Ernest O'Donnell, Kimberly Loughran, Gary Stern, Joe Bagnole, John Henry Westhead, Chuck Bickel, Leslie Hope, Connie O'Connor, Vincent Pereira, Ashley Pereira, Erix Infante, Melissa Crawford, Thomas Burke, Dan Hapstak, Mitch Cohen, Matthew Banta, Rajiv Thapar, Mike Belicose, Jane Kuritz, Grace Smith, Frances Cresci, Matt Crawford, Sarla Thapar, Brian Drinkwater, Bob Fisler, Derek Jaccodine, Matthew Pereira, Frank Pereira, Carl Roth, Paul Finn, Haiku en Lenin's Tomb

details Clerks

jaar

1994

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Clerks geen voorstellingen in Amsterdam

Clerks draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Clerks.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Clerks. Hier zie je waar en wanneer Clerks in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Clerks uit 1994 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Clerks wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Clerks draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Clerks wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Clerks draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Clerks staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Clerks wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Clerks!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Clerks, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Clerks kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Clerks verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Clerks. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Clerks wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Clerks en de regisseur van de film Clerks worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.