Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant (2009)

Cirque du Freak: the Vampire's Assistant is gebaseerd op het boek Freakshow Trilogie van Darren Shan.

details

IMDb 5.810 109 minuten
Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant poster van Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant cast & crew

IMDb Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant

IMDb 5.810

cast & crew Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant

regisseur

Paul Weitz

acteurs

John C. Reilly, Salma Hayek, Willem Dafoe en Chris Massoglia

scenario

en

producent

Universal Pictures

distributeur

UPI (NL)

details Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant

in première op

05-11-2009

jaar

2009

speelduur

109 minuten

Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant. Hier zie je waar en wanneer Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant uit 2009 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant en de regisseur van de film Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.