Christo: Walking on Water (2018)

Documentaire die het proces volgt van kunstenaar Christo om zijn kunstwerk ‘The Floating Piers’, dat hij in 1970 bedacht met zijn vrouw Jeanne-Claude, te realiseren. In 2016, zes jaar na haar overlijden, krijgt hij eindelijk toestemming om zijn gigantische meesterwerk te ontvouwen op het Italiaanse Iseomeer.

details

1TIMDb 7.410 105 minuten

recensies Christo: Walking on Water

De Volkskrant
Christo: Walking on Water poster van Christo: Walking on Water cast & crew

kijkwijzer Christo: Walking on Water

1T

IMDb Christo: Walking on Water

IMDb 7.410

cast & crew Christo: Walking on Water

regisseur

Andrey Paounov

acteur

Christo

distributeur

Cinema Delicatessen

details Christo: Walking on Water

in première op

23-05-2019

genre

documentaire

jaar

2018

speelduur

105 minuten

Christo: Walking on Water draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Christo: Walking on Water.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Christo: Walking on Water. Hier zie je waar en wanneer Christo: Walking on Water in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Christo: Walking on Water uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Christo: Walking on Water wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Christo: Walking on Water draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Christo: Walking on Water wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Christo: Walking on Water draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Christo: Walking on Water staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Christo: Walking on Water wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Christo: Walking on Water!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Christo: Walking on Water, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Christo: Walking on Water kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Christo: Walking on Water verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Christo: Walking on Water. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Christo: Walking on Water wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Christo: Walking on Water en de regisseur van de film Christo: Walking on Water worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.