Charlie's Angels (2019)

Drie detectives werken in een team voor de mysterieuze Charles Townsend: Charlies's Angels. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen Charlie's Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

details

3GATIMDb 4.410 118 minuten

recensies Charlie's Angels

De Volkskrant Trouw NRC
Charlie's Angels poster van Charlie's Angels cast & crew

kijkwijzer Charlie's Angels

3GAT

IMDb Charlie's Angels

IMDb 4.410

cast & crew Charlie's Angels

regisseur

Elizabeth Banks

acteurs

Kristen Stewart, Naomi Scott, Noah Centineo, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Djimon Hounsou, Patrick Stewart en Sam Claflin

scenario

producenten

Max Handelman, Elizabeth Cantillon en Doug Belgrad

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Charlie's Angels

in première op

09-01-2020

genres

actie en komedie

jaar

2019

speelduur

118 minuten

Deze week zijn er voor Charlie's Angels geen voorstellingen in Hoorn

Dit is de biosagenda van de film Charlie's Angels.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Charlie's Angels.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Charlie's Angels uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Charlie's Angels draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Charlie's Angels wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Haarlem en Den Haag

De film Charlie's Angels draait in deze bioscopen: Pathé Arena, Pathé de Munt, Pathé Haarlem en Pathé Spuimarkt

De recensies van de film Charlie's Angels staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Charlie's Angels wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Charlie's Angels!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Charlie's Angels, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Charlie's Angels kopen.

De filmtijden van de film Charlie's Angels verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Charlie's Angels. Ook de kijkwijzer van de film Charlie's Angels wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Charlie's Angels en de regisseur van de film Charlie's Angels worden ook vermeld.