Chaos Walking (2021)

Trailer van Chaos Walkinghttps://img.youtube.com/vi/sjD9ceiLn10/0.jpg2021-08-28T03:31:15+02:00Trailer van Chaos Walking

In een niet al te verre toekomst, ontdekt Todd Hewitt het mysterieuze meisje Viola dat op zijn planeet is gecrasht. Op deze planeet zijn alle vrouwen verdwenen en worden de mannen geteisterd door ‘The Noise’, een kracht die ervoor zorgt dat alle gedachten van mannen voor iedereen te horen zijn. In deze gevaarlijke wereld wordt Viola’s leven bedreigd en Todd belooft haar te beschermen. Hiervoor zal hij zijn eigen innerlijke kracht moeten ontdekken en de duistere geheimen van zijn planeet moeten ontrafelen.

details Chaos Walking

4GTIMDb 5.71029243 109 minuten

recensies Chaos Walking

De Volkskrant
Chaos Walking poster van Chaos Walking cast & crew

kijkwijzer Chaos Walking

4GT

IMDb Chaos Walking

IMDb 5.71029243

cast & crew Chaos Walking

regisseur

Doug Liman

acteurs

Tom Holland, Daisy Ridley, Mads Mikkelsen en Nick Jonas

distributeur

Independent Films

details Chaos Walking

in première op

24-06-2021

genres

avontuur en sciencefiction

jaar

2021

speelduur

109 minuten

Deze week zijn er voor Chaos Walking geen voorstellingen in Hoogeveen

Chaos Walking draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Chaos Walking.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Chaos Walking. Hier zie je waar en wanneer Chaos Walking in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Chaos Walking uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Chaos Walking wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Chaos Walking draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Chaos Walking wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Chaos Walking draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Chaos Walking staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Chaos Walking wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Chaos Walking!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Chaos Walking, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Chaos Walking kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Chaos Walking verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Chaos Walking. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Chaos Walking wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Chaos Walking en de regisseur van de film Chaos Walking worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.