Challengers (2023)

Challengers in de bioscoop

Challengers is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Challengers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Challengers. Hier zie je waar en wanneer Challengers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Challengers uit 2023 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Challengers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Challengers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Challengers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Groningen en Arnhem

De film Challengers draait in deze bioscopen: Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen en Pathé Tuschinski

De recensies van de film Challengers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, De Volkskrant, NRC en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Challengers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Challengers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Challengers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Challengers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Challengers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Challengers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Challengers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Challengers en de regisseur van de film Challengers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.