Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Celle que vous croyez (2019)

Om haar geliefde Ludo te begluren creëert de vijftiger Claire een vals profiel op de sociale netwerken. Ze wordt Clara, een magnifieke jonge vrouw van 24. Alex, de beste vriend van Ludo, valt onmiddellijk voor haar. Dit zet een kettingreactie in gang, want Claire wordt op haar beurt wanhopig verliefd op hem. Alles speelt zich af in het virtuele, maar de gevoelens zijn echt.

details

3STIMDb 6.810 101 minuten

recensies Celle que vous croyez

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Celle que vous croyez online

Picl
Celle que vous croyez poster van Celle que vous croyez cast & crew

kijkwijzer Celle que vous croyez

3ST

IMDb Celle que vous croyez

IMDb 6.810

cast & crew Celle que vous croyez

regisseur

Safy Nebbou

acteurs

Juliette Binoche, François Civil, Charles Berling en Guillaume Gouix

distributeur

Cinéart Nederland

details Celle que vous croyez

in première op

05-09-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

101 minuten

Celle que vous croyez draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Celle que vous croyez.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Celle que vous croyez. Hier zie je waar en wanneer Celle que vous croyez in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Celle que vous croyez uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Celle que vous croyez wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Celle que vous croyez draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Celle que vous croyez wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Celle que vous croyez draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Celle que vous croyez staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Celle que vous croyez wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Celle que vous croyez!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Celle que vous croyez, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Celle que vous croyez kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Celle que vous croyez verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Celle que vous croyez. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Celle que vous croyez wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Celle que vous croyez en de regisseur van de film Celle que vous croyez worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.