CatVideoFest (2020)

Elk jaar stelt CatVideoFest uit ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en internetfilmpjes een compilatie samen van kattenfilmpjes. Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn.

details

1 71 minuten
CatVideoFest poster van CatVideoFest cast & crew

kijkwijzer CatVideoFest

1

cast & crew CatVideoFest

regisseur

Will Braden

distributeur

Cinema Delicatessen

details CatVideoFest

in première op

06-08-2020

genre

komedie

jaar

2020

speelduur

71 minuten

CatVideoFest draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film CatVideoFest.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film CatVideoFest. Hier zie je waar en wanneer CatVideoFest in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film CatVideoFest uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen CatVideoFest wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film CatVideoFest draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film CatVideoFest wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film CatVideoFest draait in deze bioscopen:

De recensies van de film CatVideoFest staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film CatVideoFest wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film CatVideoFest!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film CatVideoFest, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film CatVideoFest kopen/reserveren.

De filmtijden van de film CatVideoFest verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film CatVideoFest. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film CatVideoFest wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film CatVideoFest en de regisseur van de film CatVideoFest worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.