Casanova's (2020)

De onzekere en timide journalist Bas moet undercover gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s.

details

2GTIMDb 5.510 90 minuten

recensies Casanova's

NRC

kijk Casanova's online

Pathe Thuis
Casanova's poster van Casanova's cast & crew

kijkwijzer Casanova's

2GT

IMDb Casanova's

IMDb 5.510

cast & crew Casanova's

regisseur

Jamel Aattache

acteurs

Jim Bakkum, Birgit Schuurman, Lieke van Lexmond, Tygo Gernandt, Rienus Krul, Gaby Blaaser, Sergio Ijssel, Leo Alkemade, Juvat Westendorp, Jouman Fattal, Roeland Fernhout en John Buijsman

scenario

producent

Edvard van ‘t Wout

distributeur

Just Entertainment

details Casanova's

in première op

08-10-2020

genres

romantiek en komedie

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Casanova's draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Casanova's.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Casanova's. Hier zie je waar en wanneer Casanova's in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Casanova's uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Casanova's wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Casanova's draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Casanova's wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Casanova's draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Casanova's staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Casanova's wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Casanova's!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Casanova's, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Casanova's kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Casanova's verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Casanova's. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Casanova's wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Casanova's en de regisseur van de film Casanova's worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.