Carol (2015)

New York, begin jaren ‘50; Therese Belivet werkt in een warenhuis in Manhattan en droomt van een meer vervullend leven als ze Carol Aird ontmoet, een verleidelijke vrouw die gevangen zit in een mislukt huwelijk. De vonk slaat onmiddellijk over en als de onschuld van hun eerste ontmoeting vervaagt, wordt hun verbondenheid dieper. Wanneer Carols verhouding met Therese aan het licht komt, neemt Carols echtgenoot wraak door haar geschiktheid als moeder aan te vechten. Carol en Therese voelen zich gedwongen de situatie te ontvluchten en ondernemen een spontane reis door Amerika.

details

3STIMDb 7.210 118 minuten

recensies Carol

De Filmkrant De Volkskrant
Carol poster van Carol cast & crew

kijkwijzer Carol

3ST

IMDb Carol

IMDb 7.210

cast & crew Carol

regisseur

Todd Haynes

acteurs

Kyle Chandler, Cate Blanchett, Jake Lacy, Rooney Mara en Sarah Paulson

scenario

en

producenten

Film4, Killer Films en Number 9 Films

distributeur

Cinemien

details Carol

in première op

17-12-2015

genre

drama

jaar

2015

speelduur

118 minuten

Deze week zijn er voor Carol geen voorstellingen in Bussum

Dit is de biosagenda van de film Carol.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Carol.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Carol uit 2015 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Carol draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Carol wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Purmerend

De film Carol draait in deze bioscopen: Filmhuis Purmerend

De recensies van de film Carol staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score van de film Carol wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Carol!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Carol, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Carol kopen.

De filmtijden van de film Carol verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Carol. Ook de kijkwijzer van de film Carol wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Carol en de regisseur van de film Carol worden ook vermeld.