Carmen & Lola (2018)

Carmen leeft in een Romagemeenschap in een buitenwijk van Madrid, is verloofd en zou nooit de door de diepreligieuze gemeenschap opgelegde normen en waarden in twijfel trekken. Ze is voorbestemd het leven te leiden zoals vele generaties vrouwen voor haar: trouwen, zoveel mogelijk kinderen baren en de rest van haar leven spenderen aan schoonmaken en koken. Maar dan ontmoet ze de eigenzinnige Lola, een graffitiartiest die wil studeren, van meisjes houdt en die zich op haar manier verzet tegen de opgelegde regels binnen de Romagemeenschap.

details

4STIMDb 7.110 103 minuten

recensies Carmen & Lola

De Filmkrant De Volkskrant
Carmen & Lola poster van Carmen & Lola cast & crew

kijkwijzer Carmen & Lola

4ST

IMDb Carmen & Lola

IMDb 7.110

cast & crew Carmen & Lola

regisseur

Arantxa Echevarria

acteurs

Rosy Rodriguez en Zaira Morales

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Carmen & Lola

in première op

13-06-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

103 minuten

Carmen & Lola draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Carmen & Lola.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Carmen & Lola. Hier zie je waar en wanneer Carmen & Lola in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Carmen & Lola uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Carmen & Lola wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Carmen & Lola draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Carmen & Lola wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Carmen & Lola draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Carmen & Lola staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Carmen & Lola wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Carmen & Lola!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Carmen & Lola, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Carmen & Lola kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Carmen & Lola verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Carmen & Lola. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Carmen & Lola wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Carmen & Lola en de regisseur van de film Carmen & Lola worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.