Captain Fantastic (2015)

Trailer van Captain Fantastichttps://img.youtube.com/vi/PDm-pJyN0Kg/0.jpg2021-08-21T03:35:39+02:00Trailer van Captain Fantastic

In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan.

details Captain Fantastic

4ATIMDb 7.910203164 118 minuten

recensies Captain Fantastic

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Captain Fantastic online

Pathe Thuis
Captain Fantastic poster van Captain Fantastic cast & crew

kijkwijzer Captain Fantastic

4AT

IMDb Captain Fantastic

IMDb 7.910203164

cast & crew Captain Fantastic

regisseur

Matt Ross

acteurs

Viggo Mortensen, Kathryn Hahn, Missi Pyle, Steve Zahn, Erin Moriarty en Frank Langella

scenario

producenten

Electric City Entertainment en ShivHans Pictures

distributeur

Cinéart Nederland

details Captain Fantastic

in première op

01-09-2016

genre

drama

jaar

2015

speelduur

118 minuten

Deze week zijn er voor Captain Fantastic geen voorstellingen in Nijmegen

Captain Fantastic draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Captain Fantastic.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Captain Fantastic. Hier zie je waar en wanneer Captain Fantastic in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Captain Fantastic uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Captain Fantastic wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Captain Fantastic draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Captain Fantastic wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Captain Fantastic draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Captain Fantastic staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Captain Fantastic wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Captain Fantastic!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Captain Fantastic, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Captain Fantastic kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Captain Fantastic verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Captain Fantastic. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Captain Fantastic wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Captain Fantastic en de regisseur van de film Captain Fantastic worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.