Burden (2018)

South Carolina, 1996; Mike Burden is een zwijgzaam man en loyaal lid van de Ku Klux Klan. Hij verandert echter van gedachten wanneer hij verliefd wordt op de alleenstaande moeder Judy. Hij vlucht weg van de Klan en wordt opgenomen in het gezin van dominee Kennedy, een idealistisch Afro-Amerikaans predikant die ernaar streeft om de vrede te bewaren.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

details

4GTIMDb 6.510 118 minuten

recensies Burden

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Burden poster van Burden cast & crew

kijkwijzer Burden

4GT

IMDb Burden

IMDb 6.510

cast & crew Burden

regisseur

Andrew Heckler

acteurs

Andrea Riseborough, Garrett Hedlund, Forest Whitaker en Usher Raymond

distributeur

Dutch FilmWorks

details Burden

in première op

23-07-2020

genre

drama

jaar

2018

speelduur

118 minuten

Pathé Spuimarkt

Pathé Spuimarkt

vandaag wo ...
morgen do 14:40
vrijdag vr 14:15
zaterdag za 10:10
zondag zo ...
maandag ma 14:45
dinsdag di 14:20

Dit is de bioscoopagenda van de film Burden.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Burden. Hier zie je waar en wanneer Burden in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Burden uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Burden wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Burden draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Burden wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht

De film Burden draait in deze bioscopen: Cinerama, Kinepolis Jaarbeurs, Pathé de Kuip, Pathé de Munt en Pathé Spuimarkt

De recensies van de film Burden staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Burden wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Burden!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Burden, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Burden kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Burden verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Burden. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Burden wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Burden en de regisseur van de film Burden worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.