Bunch of Kunst (2017)

De laptop van dj/muzikant Andrew Fearns staat opengeklapt op een paar kratjes bier, met een middelvinger-sticker erop. Af en toe drukt hij een toets in en met een biertje in zijn hand schudt hij met zijn hoofd op het ritme van de muziek. Naast hem spuwt zanger Jason Williamson zijn met straattaal doorspekte, poëtische teksten de microfoon in. Het onvergetelijke duo Sleaford Mods uit Nottingham brak een paar jaar geleden door als 'the voice of Britain', maar dan wel het Groot-Brittannië van werkloosheid, bezuinigingen, dagelijkse sleur en uit je dak gaan in het weekend. De twee veertigers maken een aanstekelijke combinatie van energieke punk en rauwe rap, en hebben weinig op met de muziekindustrie.

details

IMDb 7.610 132 minuten
Bunch of Kunst poster van Bunch of Kunst cast & crew

IMDb Bunch of Kunst

IMDb 7.610

cast & crew Bunch of Kunst

regisseur

Christine Franz

acteurs

Andrew Fearn, Steve Ignorant, Sleaford Mods, Iggy Pop, Steve Underwood en Jason Williamson

details Bunch of Kunst

jaar

2017

speelduur

132 minuten

Deze week zijn er voor Bunch of Kunst geen voorstellingen in Amsterdam

Bunch of Kunst draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Bunch of Kunst.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bunch of Kunst. Hier zie je waar en wanneer Bunch of Kunst in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bunch of Kunst uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bunch of Kunst wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bunch of Kunst draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bunch of Kunst wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Bunch of Kunst draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Bunch of Kunst staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Bunch of Kunst wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bunch of Kunst!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bunch of Kunst, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bunch of Kunst kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bunch of Kunst verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bunch of Kunst. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bunch of Kunst wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bunch of Kunst en de regisseur van de film Bunch of Kunst worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.