Buffalo 66 (1998)

Trailer van Buffalo 66https://img.youtube.com/vi/1duitd-N1Us/0.jpg2021-08-22T03:23:08+02:00Trailer van Buffalo 66

Na vijf jaar komt Billy vrij uit de gevangenis. Hij wil zijn ouders bezoeken, die al die tijd dachten dat hij gelukkig getrouwd. Onderweg kidnapt Billy de jonge Layla uit een dansstudio en gebiedt haar zich voor te doen als zijn vrouw bij zijn ouders thuis.

details Buffalo 66

IMDb 7.51051278 110 minuten
Buffalo 66 poster van Buffalo 66 cast & crew

IMDb Buffalo 66

IMDb 7.51051278

cast & crew Buffalo 66

regisseur

Vincent Gallo

acteurs

Vincent Gallo, Christina Ricci, Ben Gazzara, Mickey Rourke, Rosanna Arquette, Jan-Michael Vincent, Anjelica Huston, Kevin Pollak, Alex Karras, John Sansone, Manny Fried, John Rummel, Bob Wahl, Penny Wolfgang, Anthony Mydcarz, Michael Maciejewski, Jack Claxton, Dominic Telesco, Carl Marchi, Kim Krah, Julius Digennaro, Terry Braunstein, Jack Hunter, Norma Gelose, Jamie King, Janel King, Ghennifer Dennis, Erin Markle, Valeria Hildebrandt, Michelle McCluskey, Terese Lenandowski, Kim Bradway, Dana Thompson, Karen Sitter, Michelle Koninick, Amy Jakabowski, Tara Thompson, Kevin Corrigan en Joseph G. Giambra

details Buffalo 66

jaar

1998

speelduur

110 minuten

Deze week zijn er voor Buffalo 66 geen voorstellingen in Amsterdam

Buffalo 66 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Buffalo 66.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Buffalo 66. Hier zie je waar en wanneer Buffalo 66 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Buffalo 66 uit 1998 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Buffalo 66 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Buffalo 66 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Buffalo 66 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Buffalo 66 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Buffalo 66 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Buffalo 66 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Buffalo 66!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Buffalo 66, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Buffalo 66 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Buffalo 66 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Buffalo 66. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Buffalo 66 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Buffalo 66 en de regisseur van de film Buffalo 66 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.