Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Bring The Soul: The Movie (2019)

Een kijkje achter de schermen bij de band Bring the Soul.

details

IMDb 8.110 103 minuten
Bring The Soul: The Movie poster van Bring The Soul: The Movie cast & crew

IMDb Bring The Soul: The Movie

IMDb 8.110

cast & crew Bring The Soul: The Movie

acteurs

R.M., Jin, Ho-seok Jung, Suga, Ji-min Park, Tae-Hyung Kim, Jungkook en BTS

details Bring The Soul: The Movie

jaar

2019

speelduur

103 minuten

Deze week zijn er voor Bring The Soul: The Movie geen voorstellingen in Rotterdam

Bring The Soul: The Movie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Bring The Soul: The Movie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bring The Soul: The Movie. Hier zie je waar en wanneer Bring The Soul: The Movie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bring The Soul: The Movie uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bring The Soul: The Movie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bring The Soul: The Movie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bring The Soul: The Movie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Bring The Soul: The Movie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Bring The Soul: The Movie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Bring The Soul: The Movie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bring The Soul: The Movie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bring The Soul: The Movie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bring The Soul: The Movie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bring The Soul: The Movie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bring The Soul: The Movie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bring The Soul: The Movie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bring The Soul: The Movie en de regisseur van de film Bring The Soul: The Movie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.