Break the Silence: The Movie (2020)

Registratie van de wereldtournee van de Koreaanse band Break the Silence.

details

IMDb 8.010 91 minuten
Break the Silence: The Movie poster van Break the Silence: The Movie cast & crew

IMDb Break the Silence: The Movie

IMDb 8.010

cast & crew Break the Silence: The Movie

regisseur

Jun-Soo Park

acteurs

BTS, Marry Majara, Sindi Mokoena en Mirriam Mosia

details Break the Silence: The Movie

jaar

2020

speelduur

91 minuten

Deze week zijn er voor Break the Silence: The Movie geen voorstellingen in Utrecht

Break the Silence: The Movie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Break the Silence: The Movie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Break the Silence: The Movie. Hier zie je waar en wanneer Break the Silence: The Movie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Break the Silence: The Movie uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Break the Silence: The Movie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Break the Silence: The Movie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Break the Silence: The Movie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Break the Silence: The Movie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Break the Silence: The Movie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Break the Silence: The Movie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Break the Silence: The Movie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Break the Silence: The Movie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Break the Silence: The Movie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Break the Silence: The Movie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Break the Silence: The Movie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Break the Silence: The Movie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Break the Silence: The Movie en de regisseur van de film Break the Silence: The Movie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.