Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Botticelli - Inferno (2016)

Zelfs na vele eeuwen blijven Botticelli’s kunstwerken ons fascineren. Elk jaar trekken zijn beroemdste schilderijen duizenden bezoekers naar musea en tentoonstellingen over de hele wereld. Niettemin ligt één van zijn meest innerlijke en mysterieuze tekeningen – wellicht één van de meest significante als we hem willen doorgronden – al jaren opgesloten in de klimaat gecontroleerde gewelven van het Vaticaan.

details

IMDb 6.310 96 minuten
Botticelli - Inferno poster van Botticelli - Inferno cast & crew

IMDb Botticelli - Inferno

IMDb 6.310

cast & crew Botticelli - Inferno

regisseur

Ralph Loop

acteur

Joe Grossi

details Botticelli - Inferno

jaar

2016

speelduur

96 minuten

Botticelli - Inferno draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Botticelli - Inferno.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Botticelli - Inferno. Hier zie je waar en wanneer Botticelli - Inferno in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Botticelli - Inferno uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Botticelli - Inferno wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Botticelli - Inferno draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Botticelli - Inferno wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Botticelli - Inferno draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Botticelli - Inferno staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Botticelli - Inferno wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Botticelli - Inferno!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Botticelli - Inferno, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Botticelli - Inferno kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Botticelli - Inferno verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Botticelli - Inferno. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Botticelli - Inferno wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Botticelli - Inferno en de regisseur van de film Botticelli - Inferno worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.