Bon Bini: Judeska in da House (2020)

Trailer van Bon Bini: Judeska in da Househttps://img.youtube.com/vi/xYURqbXWHqw/0.jpg2021-09-19T02:13:35+02:00Trailer van Bon Bini: Judeska in da House

Tante Judeska levert haar nichtje Gabriëlla af op het landgoed van haar nieuwe vriend Lucas, als zijn vader, de Minister van Binnenlandse Zaken, een landelijke lockdown afkondigt. Gedwongen door de omstandigheden, maar ook uit wederzijds opportunisme, onderwerpen de twee families zich aan deze beproeving. Als uitkomt dat Gabriëlla en Lucas plannen hebben om hun relatie met een huwelijk te bezegelen, slaat de lont verder in het kruitvat.

details Bon Bini: Judeska in da House

3ATIMDb 6.210148 81 minuten

recensies Bon Bini: Judeska in da House

NRC
Bon Bini: Judeska in da House poster van Bon Bini: Judeska in da House cast & crew

kijkwijzer Bon Bini: Judeska in da House

3AT

IMDb Bon Bini: Judeska in da House

IMDb 6.210148

cast & crew Bon Bini: Judeska in da House

regisseur

Jonathan Herman

acteurs

Jandino Asporaat, Cynthia Abma, Arjan Ederveen, René van Zinnicq Bergmann, Alexander Schuitema, Belinda van der Stoep, Davy Eduard King, Rutger de Bekker, Britt Scholte, Humberto Tan en Edsilia Rombley

distributeur

WW Entertainment

details Bon Bini: Judeska in da House

in première op

05-06-2021

genre

komedie

jaar

2020

speelduur

81 minuten

Deze week zijn er voor Bon Bini: Judeska in da House geen voorstellingen in Deventer

Dit is de bioscoopagenda van de film Bon Bini: Judeska in da House.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bon Bini: Judeska in da House. Hier zie je waar en wanneer Bon Bini: Judeska in da House in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bon Bini: Judeska in da House uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bon Bini: Judeska in da House wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bon Bini: Judeska in da House draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bon Bini: Judeska in da House wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Schiedam, Tilburg en Kerkrade

De film Bon Bini: Judeska in da House draait in deze bioscopen: Pathé Arena, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg en Vue Kerkrade

De recensies van de film Bon Bini: Judeska in da House staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Bon Bini: Judeska in da House wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bon Bini: Judeska in da House!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bon Bini: Judeska in da House, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bon Bini: Judeska in da House kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bon Bini: Judeska in da House verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bon Bini: Judeska in da House. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bon Bini: Judeska in da House wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bon Bini: Judeska in da House en de regisseur van de film Bon Bini: Judeska in da House worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.