Bon Bini Holland 3 (2021)

Bon Bini Holland 3 - still

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

De film 'Bon Bini Holland 3' is in de bioscoop te zien in Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Arnhem, Schiedam, Zoetermeer, Enschede, Leidschendam, Alkmaar, Amersfoort en 17 andere steden. Ga naar tijden & tickets voor de volledige bioscoopagenda van deze film of bekijk eerst de trailer van deze film.

details Bon Bini Holland 3

3AT
IMDb 5.310171
84 minuten
Bon Bini Holland 3 - poster poster van Bon Bini Holland 3

kijkwijzer Bon Bini Holland 3

3AT

IMDb Bon Bini Holland 3

IMDb 5.310171

cast & crew Bon Bini Holland 3

regisseur

Pieter van Rijn

acteurs

Jandino Asporaat, Lamara Strijdhaftig, Tineke Schouten, Phi Nguyen, Summer de Snoo, Sergio Ijssel, Alpha Oumar Barry, Tygo Gernandt, Robin Holzken, Rico Verhoeven, Najib Amhali, Loes Schnepper, Roué Verveer, Tony Junior en Wart Kamps

scenario

, , en

details Bon Bini Holland 3

in première op

30-06-2022

genre

komedie

jaar

2021

speelduur

84 minuten