Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Blue Collar (1978)

Drie arbeiders in Detroit ontvluchten op een avond het huiselijke gezin om wat plezier te maken en besluiten het lokale vakbondsgebouw te beroven. In eerste instantie lijkt het een flop omdat ze maar 600 dollar vinden totdat Zeke zich realiseert dat ze geheime informatie vinden.

details

IMDb 7.510 114 minuten
Blue Collar poster van Blue Collar cast & crew

IMDb Blue Collar

IMDb 7.510

cast & crew Blue Collar

regisseur

Paul Schrader

acteurs

Richard Pryor, Harvey Keitel, Yaphet Kotto, Ed Begley Jr., Harry Bellaver, George Memmoli, Lucy Saroyan, Lane Smith, Cliff De Young, Borah Silver, Chip Fields, Harry Northup, Leonard Gaines, Milton Selzer, Sammy Warren, Jimmy Martinez, Jerry Dahlmann, Denny Arnold, Rock Riddle, Stacey Baldwin, Steve Butts, Stephen P. Dunn, Speedy Brown, Davone Florence, Eddie Singleton, Ava Singleton, Vermettya Royster, Jaime Carreire, Victoria McFarland, Gloria Delaney, Rosa Flores, Crystal McCarey, Debra Fay Walker, Gino Ardito, Sean Fallon Walsh, Vincent Lucchesi, Jerry Snider, Colby Chester, Donl Morse, William Pelt, Tracey Walter, Almeria Quinn, Lee McDonald, Rodney Lee Walker, Vincent Di Paolo, Doctor Hayes, Jeannine Oppewall en Jimmy Williams

details Blue Collar

jaar

1978

speelduur

114 minuten

Deze week zijn er voor Blue Collar geen voorstellingen in Rotterdam

Blue Collar draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Blue Collar.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blue Collar. Hier zie je waar en wanneer Blue Collar in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blue Collar uit 1978 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blue Collar wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blue Collar draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blue Collar wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Blue Collar draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Blue Collar staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Blue Collar wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blue Collar!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blue Collar, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blue Collar kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blue Collar verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blue Collar. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blue Collar wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blue Collar en de regisseur van de film Blue Collar worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.