Bloody Nose, Empty Pockets (2020)

verwacht op 26 augustus 2021

In Las Vegas bevindt zich een bar met de veelzeggende naam 'The Roaring 20s'. Een plek waar een doorsnee van de samenleving samenkomt. Om te drinken, te praten, ruzie te maken of te lachen. Om de eenzaamheid te verdrijven en zich aan elkaar te verwarmen. Voor veel vaste bezoekers is de bar een tweede huiskamer; voor Michael, een aan lagerwal geraakte acteur die na sluitingstijd het café schoonmaakt, zijn enige. Maar hij en de vaste klanten moeten de realiteit onder ogen zien: het café sluit binnenkort voorgoed zijn deuren.

details

4THIMDb 7.210 99 minuten
Bloody Nose, Empty Pockets poster van Bloody Nose, Empty Pockets cast & crew

kijkwijzer Bloody Nose, Empty Pockets

4TH

IMDb Bloody Nose, Empty Pockets

IMDb 7.210

cast & crew Bloody Nose, Empty Pockets

regisseurs

Bill Ross IV en Turner Ross

acteurs

Peter Elwell, Michael Martin en Shay Walker

distributeur

Piece of Magic

details Bloody Nose, Empty Pockets

in première op

26-08-2021

genres

documentaire en drama

jaar

2020

speelduur

99 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Bloody Nose, Empty Pockets.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bloody Nose, Empty Pockets. Hier zie je waar en wanneer Bloody Nose, Empty Pockets in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bloody Nose, Empty Pockets uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bloody Nose, Empty Pockets wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bloody Nose, Empty Pockets draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bloody Nose, Empty Pockets wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Bloody Nose, Empty Pockets draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Bloody Nose, Empty Pockets staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Bloody Nose, Empty Pockets wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bloody Nose, Empty Pockets!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bloody Nose, Empty Pockets, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bloody Nose, Empty Pockets kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bloody Nose, Empty Pockets verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bloody Nose, Empty Pockets. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bloody Nose, Empty Pockets wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bloody Nose, Empty Pockets en de regisseur van de film Bloody Nose, Empty Pockets worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.