Blackbird (2019)

Trailer van Blackbirdhttps://img.youtube.com/vi/dhOP7GJiXNc/0.jpg2021-09-20T14:09:41+02:00Trailer van Blackbird

Lily woont samen met haar man en is terminaal ziek. Na haar opties te hebben overwogen, besluit zij haar leven te willen beëindigen. Ze vraagt haar familie om nog eenmaal bijeen te komen voor haar afscheid. Maar al snel komt een onopgelost conflict tussen haar dochters, Jennifer en Anna bovendrijven.

details Blackbird

4ATIMDb 6.6103603 98 minuten

recensies Blackbird

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Blackbird online

Pathe Thuis
Blackbird poster van Blackbird cast & crew

kijkwijzer Blackbird

4AT

IMDb Blackbird

IMDb 6.6103603

cast & crew Blackbird

regisseur

Roger Mitchell

acteurs

Kate Winslet, Susan Sarandon, Sam Neill en Mia Wasikowska

distributeur

Dutch FilmWorks

details Blackbird

in première op

05-06-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

98 minuten

Deze week zijn er voor Blackbird geen voorstellingen in Amsterdam

Blackbird draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Blackbird.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blackbird. Hier zie je waar en wanneer Blackbird in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blackbird uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blackbird wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blackbird draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blackbird wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Blackbird draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Blackbird staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Blackbird wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blackbird!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blackbird, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blackbird kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blackbird verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blackbird. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blackbird wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blackbird en de regisseur van de film Blackbird worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.