Blackbird (2019)

Lily woont samen met haar man en is terminaal. Ze heeft haar hele gezin voor een weekend uitgenodigd. De wens van een zieke moeder om te sterven voordat haar ziekte verergert, wordt moeilijker als oude conflicten tussen de drie generaties aan de oppervlakte komen.

details

IMDb 6.410 97 minuten

recensies Blackbird

De Filmkrant
Blackbird poster van Blackbird cast & crew

IMDb Blackbird

IMDb 6.410

cast & crew Blackbird

regisseur

Roger Michell

acteurs

Sam Neill, Susan Sarandon, Anson Boon, Kate Winslet, Rainn Wilson, Lindsay Duncan, Bex Taylor-Klaus en Mia Wasikowska

details Blackbird

jaar

2019

speelduur

97 minuten

Deze week zijn er voor Blackbird geen voorstellingen in Rotterdam

Blackbird draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Blackbird.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blackbird. Hier zie je waar en wanneer Blackbird in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blackbird uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blackbird wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blackbird draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blackbird wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Blackbird draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Blackbird staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Blackbird wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blackbird!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blackbird, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blackbird kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blackbird verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blackbird. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blackbird wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blackbird en de regisseur van de film Blackbird worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.