Black tea (2024)

Black tea in de bioscoop

Black tea is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Black tea.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Black tea. Hier zie je waar en wanneer Black tea in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Black tea uit 2024 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Black tea wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Black tea draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Black tea wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Venlo

De film Black tea draait in deze bioscopen: De Nieuwe Scene

De recensies van de film Black tea staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Black tea wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Black tea!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Black tea, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Black tea kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Black tea verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Black tea. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Black tea wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Black tea en de regisseur van de film Black tea worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.