Black Panther (2018)

T’Challa, keert na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terug naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en Black Panther wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

details

3GAIMDb 7.310 134 minuten

recensies Black Panther

De Volkskrant

kijk Black Panther online

Pathe Thuis
Black Panther poster van Black Panther cast & crew

kijkwijzer Black Panther

3GA

IMDb Black Panther

IMDb 7.310

cast & crew Black Panther

regisseur

Ryan Coogler

acteurs

Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Martin Freeman, Angela Bassett, Forest Whitaker en Andy Serkis

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Black Panther

in première op

14-02-2018

genres

actie, drama en sciencefiction

jaar

2018

speelduur

134 minuten

Pathé Spuimarkt

Pathé Spuimarkt 2D

vandaag zo 21:10
morgen ma 11:40
dinsdag di 11:40
woensdag wo 21:10
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Black Panther.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Black Panther. Hier zie je waar en wanneer Black Panther in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Black Panther uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Black Panther wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Black Panther draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Black Panther wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Rotterdam

De film Black Panther draait in deze bioscopen: Pathé Amersfoort, Pathé de Kuip, Pathé de Munt en Pathé Spuimarkt

De recensies van de film Black Panther staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Black Panther wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Black Panther!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Black Panther, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Black Panther kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Black Panther verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Black Panther. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Black Panther wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Black Panther en de regisseur van de film Black Panther worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.