Bings Kerstfeest en andere verhalen (2020)

Nicky is het schattige neefje van Sula en samen met Bing gaat hij cadeautjes open maken. Wat zou Bing krijgen? Bing wil heel graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar dan moet het wel gaan sneeuwen.

details

1IMDb 58 minuten
Bings Kerstfeest en andere verhalen poster van Bings Kerstfeest en andere verhalen cast & crew

kijkwijzer Bings Kerstfeest en andere verhalen

1

IMDb Bings Kerstfeest en andere verhalen

IMDb

cast & crew Bings Kerstfeest en andere verhalen

regisseur

Mikael Shields

stemmen

Joanne Telesford, Juus Piek, Beatrijs Sluijter, Teun Batenburg, Famke Telferman, Peggy Vrijens, Luca van Ammer, Nout van der Heusde en Zahra Boomsma

distributeur

In the Air

details Bings Kerstfeest en andere verhalen

in première op

25-11-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

58 minuten

Bings Kerstfeest en andere verhalen draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Bings Kerstfeest en andere verhalen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bings Kerstfeest en andere verhalen. Hier zie je waar en wanneer Bings Kerstfeest en andere verhalen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bings Kerstfeest en andere verhalen uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bings Kerstfeest en andere verhalen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bings Kerstfeest en andere verhalen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bings Kerstfeest en andere verhalen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Bings Kerstfeest en andere verhalen draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Bings Kerstfeest en andere verhalen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Bings Kerstfeest en andere verhalen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bings Kerstfeest en andere verhalen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bings Kerstfeest en andere verhalen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bings Kerstfeest en andere verhalen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bings Kerstfeest en andere verhalen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bings Kerstfeest en andere verhalen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bings Kerstfeest en andere verhalen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bings Kerstfeest en andere verhalen en de regisseur van de film Bings Kerstfeest en andere verhalen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.