Bigfoot Family (2020)

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

details

2GAIMDb 6.010 88 minuten
Bigfoot Family poster van Bigfoot Family cast & crew

kijkwijzer Bigfoot Family

2GA

IMDb Bigfoot Family

IMDb 6.010

cast & crew Bigfoot Family

regisseurs

Jérémie Degruson en Ben Stassen

stemmen

Buddy Vedder, Freek Vonk, Kim-Lian van der Meij en Dennis Weening

scenario

en

distributeur

Independent Films

details Bigfoot Family

in première op

07-10-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

88 minuten

Ede

Deze week zijn er voor Bigfoot Family geen voorstellingen in Ede

Bigfoot Family draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Bigfoot Family.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bigfoot Family. Hier zie je waar en wanneer Bigfoot Family in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bigfoot Family uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bigfoot Family wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bigfoot Family draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bigfoot Family wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Bigfoot Family draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Bigfoot Family staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Bigfoot Family wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bigfoot Family!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bigfoot Family, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bigfoot Family kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bigfoot Family verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bigfoot Family. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bigfoot Family wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bigfoot Family en de regisseur van de film Bigfoot Family worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.