Berlin Alexanderplatz (2020)

Vluchteling Francis maakt de gevaarlijke oversteek van Afrika naar Europa. Als hij uiteindelijk in Berlijn aankomt en aan een nieuw leven begint, zweert hij om dat als een goed mens te doen. Door zijn status als illegale vluchteling blijkt dat echter praktisch onmogelijk. Francis valt in handen van drugsdealer Reinhold. Onder invloed van hem verandert Francis in Franz, een genadeloze crimineel.

details

5STHIMDb 6.810 183 minuten

recensies Berlin Alexanderplatz

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Berlin Alexanderplatz online

Pathe Thuis
Berlin Alexanderplatz poster van Berlin Alexanderplatz cast & crew

kijkwijzer Berlin Alexanderplatz

5STH

IMDb Berlin Alexanderplatz

IMDb 6.810

cast & crew Berlin Alexanderplatz

regisseur

Burhan Qurbani

acteurs

Welket Bungué, Jella Haase, Martin Wuttke, Albrecht Schuch en Nils Verkooijen

distributeur

September Film Distribution

details Berlin Alexanderplatz

in première op

06-08-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

183 minuten

Berlin Alexanderplatz draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Berlin Alexanderplatz.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Berlin Alexanderplatz. Hier zie je waar en wanneer Berlin Alexanderplatz in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Berlin Alexanderplatz uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Berlin Alexanderplatz wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Berlin Alexanderplatz draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Berlin Alexanderplatz wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Berlin Alexanderplatz draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Berlin Alexanderplatz staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Berlin Alexanderplatz wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Berlin Alexanderplatz!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Berlin Alexanderplatz, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Berlin Alexanderplatz kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Berlin Alexanderplatz verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Berlin Alexanderplatz. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Berlin Alexanderplatz wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Berlin Alexanderplatz en de regisseur van de film Berlin Alexanderplatz worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.