Berend Botje (2021)

Dit is de bioscoopagenda van de film Berend Botje.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Berend Botje. Hier zie je waar en wanneer Berend Botje in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Berend Botje uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Berend Botje wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Berend Botje draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Berend Botje wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag

De film Berend Botje draait in deze bioscopen: Theater Dakota

De recensies van de film Berend Botje staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Berend Botje wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Berend Botje!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Berend Botje, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Berend Botje kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Berend Botje verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Berend Botje. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Berend Botje wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Berend Botje en de regisseur van de film Berend Botje worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.