Becoming Astrid (2018)

Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven.

details

1IMDb 7.110 123 minuten

recensies Becoming Astrid

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Becoming Astrid online

Pathe Thuis
Becoming Astrid poster van Becoming Astrid cast & crew

kijkwijzer Becoming Astrid

1

IMDb Becoming Astrid

IMDb 7.110

cast & crew Becoming Astrid

regisseur

Pernille Fischer Christensen

acteurs

Alba August, Trine Dyrholm, Magnus Krepper en Maria Bonnevie

distributeur

September Film Distribution

details Becoming Astrid

in première op

29-11-2018

genre

drama

jaar

2018

speelduur

123 minuten

Deze week zijn er voor Becoming Astrid geen voorstellingen in Utrecht

Becoming Astrid draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Becoming Astrid.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Becoming Astrid. Hier zie je waar en wanneer Becoming Astrid in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Becoming Astrid uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Becoming Astrid wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Becoming Astrid draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Becoming Astrid wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Becoming Astrid draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Becoming Astrid staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Becoming Astrid wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Becoming Astrid!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Becoming Astrid, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Becoming Astrid kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Becoming Astrid verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Becoming Astrid. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Becoming Astrid wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Becoming Astrid en de regisseur van de film Becoming Astrid worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.