Beau Travail (1999)

Officier Galoup geeft leiding aan een in Afrika gestationeerd Frans vreemdelingenlegioen. Hij heeft een onbezorgd, routineus leven, maar de komst van de veelbelovende, mooie soldaat Sentain wakkert zijn jaloezie aan.

details

IMDb 7.410 92 minuten
Beau Travail poster van Beau Travail cast & crew

IMDb Beau Travail

IMDb 7.410

cast & crew Beau Travail

regisseur

Claire Denis

acteurs

Denis Lavant, Michel Subor, Grégoire Colin, Richard Courcet, Nicolas Duvauchelle, Adiatou Massudi, Mickael Ravovski, Dan Herzberg, Giuseppe Molino, Gianfranco Poddighe, Marc Veh, Thong Duy Nguyen, Jean-Yves Vivet, Bernardo Montet, Dimitri Tsiapkinis, Djamel Zemali, Abdelkader Bouti, Loula Ali Lotta, Ali Mohammed Hamadou, Ahmed Houffeil Abdi, Aïcha Med Robleh, Sigue Samouel, Almaz Lissana, Kounana Mitike, Amina Iman, Yawadit Bahailou, Zinat Cheik Safi, Hiwat Ayalleh, Touriye Ballata, Hiwat Echete, Haba Kebede, Makdas Sahay, Amina Idriss, Sahait Alemanyeh, Yedit Bahalou, Kadija Mohamed, Mimi Alem, Roukoya Mohamed, Amina Salah, Imabet Tadesse, Ganat Mamo, Matha Wolde en Mona Lisa

details Beau Travail

jaar

1999

speelduur

92 minuten

De Uitkijk

De Uitkijk

vandaag do ...
morgen vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma 18:55
dinsdag di ...
woensdag wo ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Beau Travail.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Beau Travail. Hier zie je waar en wanneer Beau Travail in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Beau Travail uit 1999 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Beau Travail wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Beau Travail draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Beau Travail wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Beau Travail draait in deze bioscopen: De Uitkijk

De recensies van de film Beau Travail staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Beau Travail wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Beau Travail!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Beau Travail, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Beau Travail kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Beau Travail verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Beau Travail. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Beau Travail wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Beau Travail en de regisseur van de film Beau Travail worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.